Growing up….

      Reacties uitgeschakeld voor Growing up….

IMG_2174Wauw,

wat er allemaal gebeurd in je leven… Ik kijk graag (meestal) eens per jaar terug op wat er nu gebeurd is in de afgelopen periode. En heel vaak is het zowel een leuk als minder leuk verhaal. Het leukste is natuurlijk het opgroeien van de kleine Werner’s en Annemieke’s. Ik kan me mijn leven zonder hen niet meer voor stellen.

We hebben het nog wel eens over hoe snel ze groot worden en ik kan me nog goed herinneren dat Poekie zo snel groeide dat ik niet kon wachten op een tweede. Gezien het hectische afgelopen jaa echter, lijkt het me verstandiger wat rustiger aan te doen en meer te genieten van deze twee belhamels.

De laatste keer dat ik de startpagina van taube.nl vernieuwde was onze Tsjechië vakantie in 2011. Dat lijkt nu eeuwen geleden.

Liefs, Papa.