Webloggen… & Hooirtkoorts

      Reacties uitgeschakeld voor Webloggen… & Hooirtkoorts

Ik ben nooit zo iemand geweest die graag weblogs schrijft. De startpagina van mijn
eigen website laat dat zien, nog steeds een plaatje van Carnaval. Maar goed, hier dan mijn eerste blog. Hebben julie ook zo’n last van de pollen en grassprieten enzo om je heen? Ik wordt helemaal gestoord, kan nauwelijks ademhalen en praat erg nasaal! Slapen is ook niet echt rustig en samen in een bed liggen werkt niet zo daar ik ongeloofelijk had snurk.

Ik ben nu bij de KNO arts geweest en die heeft verteld dat al mijn vliezen, membramen en wat dan ook alles onwijs opgezwollen is. Dus ik heb nu extra medicatie gekregen, extra sterk en extra veel. En nu hopen dat het werkt. Het enige is dat ik al bijwerkingen merk. Het is een kuur gebaseerd op cortizone….

Ciao, Werner.